Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/29/1006029/sabbebvba.be/public_html/framework/class.database.php on line 59 Sabbe BVBA - Bedrijf

Historiek

In 1954 startte Roger Sabbe met een eenmanszaak die leidingen plaatste met een nutsfunctie. Electrabel en Distrigas waren klanten van het eerste uur. Sabbe Bedrijf bvba plaatst verder nog waterleidingen, gestuurde boringen, legt wegen en parkings aan en realiseert afbraak, verbouwingen en nieuwbouw. In 1989 namen Willy Vermeulen en Sonja Sintubin de onderneming over.

De firma Sabbe breidde haar activiteiten uit in de jaren negentig. De groei ging gepaard met een verdubbeling van de omzet en een stijging van het aantal werknemers.

In 1999 bewees Sabbe met het ISO 9001 certificaat dat het bedrijf enorm veel belang hecht aan een permanente verbetering van de kwaliteit. Daarnaast kreeg de veiligheid een prioriteit met het VCA-certificaat.

In 2008 werd een weegbrug aangelegd als aanloop bij de opstart van een TOP (tijdelijke opslagplaats).

 

In Juni 2013 nam de groep APK een participatie in de firma Sabbe

     

Kwaliteit Veiligheid

In 1999 bewees de firma Sabbe met het behalen van een ISO 9001 certificaat dat het bedrijf enorm veel belang hecht aan een permanente verbetering van de kwaliteit. Daarnaast kreeg de veiligheid een prioriteit met het VCA certificaat.

Kwaliteit en veiligheid vragen om een strikte sturing van de werkzaamheden.  Maandelijks komen directie, werfleiding en ploegbazen dan ook samen in een toolboxmeeting.  De goede interne communicatie en de vertrouwensrelatie met de partners bevorderen bovendien de teamspirit en de snelle reactie op onverwachte problemen.

De veiligheidscoördinator, Christophe Verbrugghe, houdt de touwtjes in handen om de veiligheid de waarborgen. Hij ziet toe op het VGM plan, ontfermt zich over de nodige formulieren, maakt analyses en evalueert jaarlijks met grafieken.