Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/29/1006029/sabbebvba.be/public_html/framework/class.database.php on line 59 Sabbe BVBA - Erkenningen

Erkenning

Klasse 1: B1 - G1 - G2 - E - P3

Klasse 2: C5

Klasse 4: C+C1 - C7 - D+D1

Klasse 5: C2 - C6 - G

Kwaliteit Veiligheid

In 1999 bewees de firma Sabbe met het behalen van een ISO 9001 certificaat dat het bedrijf enorm veel belang hecht aan een permanente verbetering van de kwaliteit. Daarnaast kreeg de veiligheid een prioriteit met het VCA certificaat.

Kwaliteit en veiligheid vragen om een strikte sturing van de werkzaamheden.  Maandelijks komen directie, werfleiding en ploegbazen dan ook samen in een toolboxmeeting.  De goede interne communicatie en de vertrouwensrelatie met de partners bevorderen bovendien de teamspirit en de snelle reactie op onverwachte problemen.

De veiligheidscoördinator, Christophe Verbrugghe, houdt de touwtjes in handen om de veiligheid de waarborgen. Hij ziet toe op het VGM plan, ontfermt zich over de nodige formulieren, maakt analyses en evalueert jaarlijks met grafieken.